Opleiding: Verlichte seks & relaties, multidimensionale co-creatie & eenheid

Een gecertificeerde Elohim opleiding voor de activering van verlichte seks en relaties, van egoloze co-creatie, hoger dimensionale eenheid met de natuur(spirits) en je Christ consciousness. Tevens leer je tijdens deze 1-2 jarige opleiding te healen, readen en coachen vanuit deze geopende staat.  Na het goed doorlopen hebben van de volgende onderdelen kun je een certificaat aanvragen.

 
nwsbr32_vrijen.jpgDeze Elohim opleiding bestaat uit:

a) 6 persoonlijke sessies van 1 uur waarvoor je zelf een afspraak maakt en een tijdstip kiest. Geef bij elke sessie aan dat je komt in het kader van deze opleiding

b) Het audio pakket voor online studie en healing met live opnames van channelings - healings van docente. Uit dit audio opname pakket kun je tien audio's naar keuze kiezen.
c) Individuele natuur stilte retreat 2x4 of 1x8 dagen
d) Online channeling: Godrealisatie
e) Online channeling Sekinah en je 13D Christ lichaam


Workshops:

 



Wat brengt deze opleiding jou?

 

  • Sekinah komt als Goddelijke Liefde, niet van boven maar vanuit de aarde, rechtstreeks in je cellen. Hierdoor zul je je ultiem veilig, geliefd en geborgen gaan voelen. Je overschrijft veel sneller oude overtuigingen en zelfbehoudend of onzeker gedrag dat is gebaseerd op meegemaakte pijnlijke geschiedenissen. Daardoor opent je lichaam zich gemakkelijker voor je hogere zieledelen en de aanvullende krachten vanuit je volledig potentieel, lichtlichamen en ten slotte vanuit je Goddelijke Vonk.
  • Tijdens en na deze opleiding ga je de weg van volledige verlichting, door alle chakra's heen, beginnend bij hart en geest en eindigend in buik en basischakra.
  • Je leert je volledig te openen en gaat leven vanuit Overgave. Het wordt gemakkelijker om de egoloze Christ-Liefde, het wij-gevoel te belichamen om daarvanuit samen te zijn en werken met je omgeving. Ook je kristallijnen zelf, onschuld en Goddelijke Essentie kunnen deel gaan uitmaken van dit functioneren zonder dat je je eigen kern verliest of al te naïef zult zijn.
  • Na het belichamen van de egoloze Christ-Liefde en het oplossen van het afgescheiden ik in het functioneren met je omgeving, zul je als vanzelf gaan co-creëren via jouw talenten, mogelijkheden en multidimensionale ware Zelf. Ook zul je je omgeving optillen naar meer wij-gevol en eenheidsdenken. Heldere intuïtie, een groot Hart, voldoende scheppingskracht, volledig vertrouwen, Vrijheid en Gaven zullen zich verder ontwikkelen! Je leert tijdens de opleiding de hogere, multidimensionale kwaliteiten van de ingewijde Pillar of Light, te vertalen naar de mainstream en te integreren in je contacten, functioneren en communiceren. Er is nergens in je leven meer plaats voor afgescheidenheid, ook niet op je werk of in je relatie(s). Je trekt het goede aan en werkt vanuit je magisch kind samen met het Universum, met Sekinah, Merlin en Moeder Aarde. Dat is wie je zult zijn of worden.
  • Je laatste ego-ik-identificaties kunnen oplossen, daarna zul je in Overgave en Eenheid leven en samenwerken. Er is geen (onbewuste) illusie meer en je ware natuur wordt hetgene waarvan uit je leeft. Je wordt een verlichte Meester en je ontwikkelt steeds meer Eenheid met de natuur en alle Rijken. Leven vanuit Al-eenheid word je werkelijkheid!

 


Door wie en waar
O.l.v. docente
Innerlijke groei wordt dieper geïntegreerd door de energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen. De persoonlijke sessies en workshops worden gegeven bij het Elohim Centre


 
Omdat je al veel workshops ervan gedaan hebt
is een van de volgende opleidingen misschien wat voor jou:

Master Healer Reader Coach
Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"
Multidimensionaal satsanggever, zelfrealisatie coach

 

Contact en route
T: +31 (0)597 541539
E: info@elohim-centre.org